АКЦЕНТИБЪЛГАРИЯВОДЕЩИ НОВИНИ

Общински съветници зарадваха 15 семейства от Куклен за празниците

15 социално уязвими семейства от Куклен бяха приятно изненадани и зарадвани с щедри подаръци в навечерието на Коледно-новогодишни празници. Те бяха дарени с богати празнични пакети с различни хранителни продукти от  д-р Анелия Кметова и Албена Костадинова – общински съветници в община Куклен.

„Не очаквахме този благороден жест, наистина сме приятно изненадани, трогнати и благодарни на д-р Анелия Кметова и Албена Костадинова. Те отново показаха своите големи сърца и съпричастност, винаги са отворени към хората в Куклен и региона и са им помагали“, коментира 34-годишна майка, след като получи подаръка си. Тя допълни, че всички оценяват този голям благороден жест.

„Не сме направили чак толкова голямо нещо, дори не искахме да се шуми много-много по медиите, защото като правиш нещо от сърце не е нужно да се афишира. Преди всичко сме хора и трябва да си помагаме, коментира Албена Костадинова, която освен общински съветник е и активен обществен деятел и успешен ръководител на Социална фондация „Инди Рома 97“.