АКТУАЛНОАКЦЕНТИБЪЛГАРИЯВОДЕЩИ НОВИНИОБЩЕСТВО

Д-р Христо Грудев с откровено обръщение към хората от Асеновград и региона

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за нов кметски мандат на община Асеновград – д-р Христо Грудев, който е и настоящ градоначалник и общински ръководител на партията, излезе с откровено и прочуствено обръщение към хората от Асеновград и региона на старта на предизборната кампания.
Публикуваме го без редакторска намеса.

Скъпи съграждани,
Предизборната кампания за предстоящите местни избори официално започна. Кампания, която за мен е не само политика, но и съпреживяване.
И с риск да бъда упрекнат в идеализъм – продължавам да смятам, че каузата на всяка една политика и на всеки един политик трябва да бъде болката и несигурността да стават все по-малко, а вярата и надеждата – все повече.
За мен е чест отново да застана с лицето и екипа си пред всички Вас, за да продължим доброто бъдеще на Асеновград, доброто бъдеще на децата ни!

Кандидатирам се отново за кмет на община Асеновград, защото ясно осъзнавам ангажираността, предизвикателствата и отговорността, които вече поех и които съм длъжен да продължа и занапред!
Аз лично продължавам да гледам хората в очите, продължавам смело, умело и решително да гледам напред, продължавам с темпото, с което съм работил през последните 4 години, а и преди това.

Защото въпреки всички трудности, които съдбата ни поднесе през изминалия мандат и подложи на изпитание нашите способности още в началото на нашето управление, ние доказахме, че МОЖЕМ!
ЗАЕДНО преминахме през невиждана в съвременната ни история пандемия от COVID-19, липса на редовно правителство, икономически последици от започналата война между Русия и Украйна.

Чувахме мнения, критики и препоръки. Това беше важно не само за програмните ни намерения, но и за нас, като хора и личности.

Видяхме, изпитахме и преживяхме немалко болка, но така и не се предадохме, а напротив – днес сме още по-мотивирани, защото знаем, че просперитетът на нашия прекрасен град зависи от нас!

Длъжни сме, защото вече поехме отговорност пред Вас!
И нека довършим това, което започнахме!
Екипът, идеите и времето са пред нас!

Така, както изборът 7️⃣ е пред Вас!