АКТУАЛНОАКЦЕНТИ

Новите топ лица на Пловдив избират на иновативен конкурс

Иновативен конкурс за красота и европейски зрелища ще избере този най-красивите лица на Пловдив за 2019 година.  Модният пърформанс „Мис и мистър Топ лица“, който присъства в културния и нощен живот на Пловдив вече 9 години, тази година ще се проведе в петък – 25 октомври, от 20.30 часа в една от новите локации на клубния lifestyle живот под тепетата – заведението Two brothers-food & fun (бившия ресторант Класик, до стадион Христо Ботев).

Конкурсът “Топ лица на Пловдив 2019 “ е една  визуална симбиоза от ударна доза адреналин, класа, стил и усещане за европейско забавление, гарантират организаторите.
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2019  е Национална модна агенция Идея Прима , с позиции в 42 града и курортни комплекси в България. Водещ и модератор на конкурса ще бъди собственикът на агенцията Димитър Увалиев. На всички тези, които се чудят дали да посетят шоуто ще кажем:“ Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“ , обявяват организаторите. Те твърдят, че шоуто е много далеч от еталона за евтино първосигнално механджийско преживяване.
За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор e p.r. спецът в националните светски среди Наско Лазаров, собственик на Profile international. Популярният звезден пиар  ще е и специален гост и член на оценяващото жури. Национална модна агенция Идея Прима и Наско Лазаров гарантират истинско пиршество за сетивата.

„В сезона на градския листопад,  всенародния гроздобер и националната предизборна олимпиада, вечерният живот в Пловдив, безспорно един от най-големите български мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен с този моден пърформанс, коментира Наско Лазаров – Това ще бъде истинска олинклузив в една от новите локации на клубния lifestyle живот под тепетата – Two brothers – food & fun“.

Според Лазаров платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и излиза извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“.

В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, вратарят Илко Пиргов, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращете отново ще има популярни личности от град Пловдив.

За да влезете и Вие в шоу бизнеса- посетете този иновитивен моден пърформанс – финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ!

Победителите ще получат уникална спа почивка в Royal SPA Velingrad за двама.