АКТУАЛНОАКЦЕНТИБИЗНЕСВОДЕЩИ НОВИНИКАЛЕЙДОСКОП

Избраха „Bulgarian Live Music“ за №1 по организация и провеждане на масови събития, фестивали и премиери

Балканската фестивална асоциация определи известната българска промоутърска компания „Bulgarian Live Music“ за №1 по организация и провеждане на масови събития, фестивали, премиери и презентации, в специална своя имиджова класация.
Престижното отличие за нашата агенция дойде след безупречно и професионално организираните от нея кампании, формати и събития в последните няколко години, и в жестока конкуренция на повече от 20 компании от Сърбия, Гърция, Северна Македония, Турция, Хърватска и Румъния, които имат същия предмет на дейност.
„За нас е ежедневие да популяризираме даден продукт, марка или услуга, музикални и спортни събития, фестивали и всякакви премиери – от идеята, през договарянето, маркетирането и реализирането на самото събитие или кампания, обясниха експертите от „Bulgarian Live Music“. 
И допълват, че във фирмата е подбран и работи солиден екип от професионалисти, които знаят как да проведат голямо масово събитие – от А до Я“.


Вече повече от 10 години „Bulgarian Live Music“  осигурява пълно организационно и техническо обезпечаване на концерти, културни и спортни събития, както и на рекламни и промоционални кампании на територията на страната и съседните държави.
Компанията разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с голям международен опит, които могат да окажат компетентно съдействие за осъществяване на целите ви.
Може да се похвали на дългогодишно партньорство с национални телевизии, звукозаписни студиа, концертни зали, кино салони, транспортни фирми, международни хотелски вериги и голф комплекси, както и много други.

БЛМ осигурява цялостна организационна и техническа поддръжка както за концерти, така и за културни и спортни прояви, със съпътстваща рекламна и промоционална дейност на територията на България и съседните страни.
Компанията поема цялостната организация, логистика и комуникация на събитието. Подсигурява охрана, кетъринг и всичко около едно масово събитие, осъществява връзка и презентации пред потенциални спонсори, като поддържа интереса на медии, социалните мрежи и инфлуенсъри за партньори.


Прилага  успешен събитиен мениджмънт, маркетинг и реклама, като работи активно с корпоративни и частни клиенти. Съдейства за цялостната организация и координация масови събития, маркетингови и рекламни и социални кампании, конкурси, церемонии, гала вечери, коктейли, ревюта, спектакли и турнири.
Екипът има доказан опит в разработването на ПР и рекламни стратегии, както и успешното им реализиране на пазара. При поискване фирмата , ще предложи индивидуални рекламни и ефективни PR концепции.

Най-известните събития, които са организирани от „Bulgarian Live Music“ са Ловеч Рок Фест, Guinness record (Moto-Pfohe), популярният в цяла България и на Балканите – Каварна рок фест – в продължение на 4 години – от 2012 до 2015 год,  мото съборите в Дупница и Предела, стотици фирмени партита, както и обичания от всички Фолклорен фестивал в Копривщица, проекът SOUTH WEST FEST, традиционните за Благоевград фестивали Francofolies и Blagoevgrad Jazz Fest, SOFIA SUMMER FEST, Мондиал Камп, EURO CAMP,  Световното първенство по художествена гимнастика и много други. Компанията успешно е реализирала многобройни кампании и известни формати и събития, като е била част от X-Factor България, Къртицата, BIG Brother,  VIP Brother,  Училище за родители, както е съдействала активно за реализацията на българския филм „Съдилището“.