АКЦЕНТИБИЗНЕС

Тръгна конкурс за най-добри млади дигитални маркетолози на България

Най-добрите млади дигитални маркетолози на България ще бъдат определени в специален конкурс на международната неправителствена организация Junior Chamber International,   JCI – България и дигиталната компания DigitalStars.bg.
Крайният срок за кандидатстване е 15 септември 2019 година, а резултатите от конкурса се бъдат обявени месец по-късно, уточниха организаторите.
В конкурса могат да участват младежи от 18 до 35-годишна възраст, а условието е кандидатите да бъдат с българско гражданство и до 5 години опит в сферата на дигиталния маркетинг. Всички участници имат възможност да канидатстват в една от следните категории:

1)  PPC (Pay-per-click) реклами

2)  Social Media Marketing / Маркетинг в социалните мрежи

3)  SEO

4)  Content Marketing / Маркетинг чрез съдържание

5)  Маркетинг стратегии и бизнес развитие

6)  Email маркетинг

7)  PR & Influence Marketing

8)  Creative

9)  Ecommerce

10) Автоматизации и чат ботове

Кандидатстването е безплатно, всеки може да участва с апликация за себе си или пък да бъде номиниран от друг човек, като може да се избира само една от изброените 10 категории. За повече подробности, може да посетите сайта за най-изявените млади личности на България TOYP” – http://toyp.jci.bg/  – там ще намерите повече информация за конкурса и различните категории.
Как ще става оценяването?
Близо 30 доказани експерта в тази област ще оценяват кандидатите, като журито ще бъде разпределено по категории, сдъобщиха организаторите от Junior Chamber International,  JCI – България и дигиталната компания DigitalStars.bg.

Всеки член на журито ще може да оценява максимум до 3 категории. След това най-добрите 3-ма класирани от съответната категория ще бъдат гласувани през месец октомври. Само първият в своята категория ще получи приз.
Обявяването на най-добрите млади дигитални маркетолози на България ще бъде направено на специанла гала вечер по време на ежегодната национална конференция Digital 4 Plovdiv през ноември.
По време на церемонията ще се набират средства от спонсори, които ще се промотират на самата церемония и ще раздадат наградите.
На гала вечерта ще се влиза с покани и с билети.