БИЗНЕСВОДЕЩИ НОВИНИ

Пловдив – домакин на голям национален форум “Седмица на дигиталните технологии в България“

Голям национален форум “Седмица на дигиталните технологии в България“ ще се проведе в Пловдив в края на месец септември.
Домакин на мащабното събитие ще бъде Международният технически панаир – Пловдив, а основен организатор – една от водещите компании в бранша Интернет Медия Груп, със солидната подкрепа на известната дигитална агенция SEOMAX.

Седмицата на дигиталните технологии /Bulgarian Digital Week/ е най-голямото събитие в България в областта на телекомуникациите и информационните технологии. Това е витрина на индустрията, демонстрираща напреднали постижения и технологии, определящи посоката на развитие на пазара за предстоящата година, както и удобна демонстрационна и дискусионна платформа за обсъждане на актуални проблеми, комуникация между професионалистите в бранша, доставчици и купувачи.

По време на мащабния дигитален форум, в продължение на седмица, ще се проведат 15 специализирани национални конференции, 30 менторски сесии и 10 информационни събития, в които се очаква да се включат над 2000 участника, от които над 250 лектора по близо 150 теми в сферата на дигиталните технологии, масовата комуникация и медиите.

Bulgarian Digital Week е проект, който обединява серия от 30 презентации, множество изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката.

В рамките на 6 дни фирмите могат да участват със свои щандове и да презентират своите продукти и услуги, като нагледно ще демонстрират възможностите, които дигиталната трансформация отваря на компаниите в съвременния свят.

Във форума участие ще вземат със свои представители и презевтации почти всички водещи компании от България.

Очакват се и много гости от чужбина.